Wednesday, September 14, 2011

Alahai no 362, hilang sudah mengantuk umi

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Tentu ramai yang kenal akan wajah ayu yang berbaju warna unggu ni kan....seorang blogger masakan yang hangat di pasaran...sentuhan kreatifnya mengagumkan...siapa yang tak kenal Kak Norazmihah atau lebih dikenali sebagai Kak Nor67, empunya blog Secubit Garam....

Kenapa umi bercerita pasal kak nor petang ni? Apa kaitan kak nor dengan mata umi yang mengantuk tu? Kak Nor bagi umi makan ubat apa? Ish...Kak Nor tak ada bagi umi makan ubat apa2 pun untuk menhilangkan mata yang mengantuk ni, CUMA.....

Kita layan dulu gambar pasangan bahagia ni dulu, cantik kan? jangan marah ya kak nor..mintak ampun sebab curi gambar untuk entry kali ni....

Umi sambung semula, al-kisah sebenarnya mata umi mengantuk sangat petang ni sebab lewat tidur sedikit malam semalam...jadi dalam tengah melawan rasa mengantuk yang maha hebat ni(amboi, teruk benar bunyi kan?)....jadi umi pun buka la blog ni untuk melihat perkembagan blog yang tak hape2 ni....bila umi larikan mouse ke follower no 362, keluar la nama seperti di bawah....


Hilang terus rasa mengantuk umi, akibat terkejut dan terharu...blogger yang terkenal follow blog cabuk ni....dengan rasa rendah diri, umi nak ucapkan terima kasih pada kak nor kerana sudi jadi sahabat umi dan tak lupa juga pada sahabat2 umi yang lain yang banyak sokong umi...