Thursday, June 16, 2011

GIVEAWAY KAK ES & NESLOO



Lagi satu Ga yang umi nak join..hadiah memang menarik...ape nak hadiahnya ? jom tengok hadiah2 tu kat SINI..syarat2 neslo @ Jiji cakap macam di bawah ni:

1) Buat satu entry dan letak banner Giveaway tu pas tu linkkan ke entry ni kalo korang masok ikut blog ni..kalo korang masok ikut blog kak es..maka linkkan ke entry GA blog kak es..ada paham ke anak anak..

2) Tajuk entry : GIVEAWAY KAK ES & NESLOO

3) korang kena follow la blog kak es kat sini dan alang2 tu follow la blog aku jugak..aku gila follower ko tau nokk..takdernye..korang kena follow le sebab nak tau perkembangan semasa..mane la tau kot ade jutawan blogger nak tambah hadiah ke..bagi due ekar ladang getah ke..kerbau sekandang ke..takpon leh gi umrah ke..haaa...follow2...

4) LIKE FB pihak penaja hadiah giveaway kali kat SINI

TARIKH TUTUP : 17hb Jun 2011
JAM : 8.00 malam

2 comments:

JIJI YU said...

makseh kak join jgk..eheh

umi's cup cake said...

sama2 jiji...

Berapa usia Nazirah?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Berapa usia Ahnaf sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Berapa usia iris sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Kasih Sayang Kita Telah Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Blog Archive