Thursday, March 24, 2011

ANGGUNNYA WANITA BERHIJAB CONTEST


1. ade blog sendiri....jangan tumpang blog orang lain yer..hehe...
ada...

2. letakkan gambar cikyuz yang kat atas ni....xcomey pun,tapi letak je la kan..sebagai syarat : )
comel la cikyuz...

3. nak follow sayer atau x, terpulang...xpaksa...tapi susah sketla kalau xfollow, mcm mane nak tau update terbaru pasal contest ni kan....??name pemenang akan disiarkan selepas tamat contest ni..dalam blog ni jugak : )
dah lama umi follow cikyuz


4. letakla gambar korang bertudung

umi dah letak

5. cite sket sejarah pembabitan korang dalam bertudung ni..hehe....dan kenape korang bertudung? xde limitation jumlah perkataan.. :)
Sejarah bertudung dari sekolah rendah lagi sebab minat dan tengok semua orang bertudung, ibu cakap 'orang perempuan kena pakai tudung, baru cantik'. masa tu tak tau pasal lain kecuali dengar perkataan 'cantik', rasa seronok sebab tau kita kurang cantik.

2. tag 3 orang kawan2 korang untuk join contest ni....jangan lupe lak gtau diorang...

ok...umi tag kawan2 kat facebook dan masukkan link ke contest ni...
1. kak su
2. watie totie
3. nanie

2 comments:

cik yuz said...

assalamualikum umi...thanks yer sebab sudi join =)

umi's cup cake said...

waalaikumsalam cik yuz, sama2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kasih Sayang Kita Telah Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Berapa usia Nazirah?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Berapa usia Ahnaf sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers