Images

Pilihan Minuman Keluarga Umi

Assalamualaikum dan selamat petang
Maaf ye sahabat2 umi yang lama, baru dan silent reader...lambat betul umi masukkan entry hari ni..agak sibuk dua tiga menjak ni...hehe...cuaca pun agak panas...jadi hari ni umi nak kongsikan minuman yang menjadi pilihan keluarga kecil umi ni...
 
 Air barli ni kegemaran suami umi..banyak kelebihannya..dan salah satunya ialah mencuci darah...
Teh hijau cap Ahmad tea ni pula pilihan anak2 umi, nazirah dan ahnaf.... kalau di kedai apa2 teh o pun boleh...yang penting teh o...hehe
ni pula minuman kegemaran umi..paling simple..air kosong dan satu hirisan lemon...tanpa gula.... umi mula minum air ni bila ada seorang rakan cina bagi tau umi, khasiatnya....selama ini umi cuma ingatkan dalam food photography, hanya untuk cantik dan ambl gambar... jakun betul umi ni kan?
ini pula minuman kegemaran umi sebelum air diatas tadi...tapi minum juga sekali sekala...pengubat rindu...hehe...ok la...cukup untuk hari ni pasal minuman kegemaran umi sekeluarga...da....



3 comments:

Salam... waktu musim panas air2 di atas tu memang pengubat dahaga.. slurppppp...:))

salam Kak Sha...memang pun, rasa lega tekak..apatah lagi bile tambah ais..hilang dahaga

Teh Hijau said...

Salam tuan blog, singgah sini nak promote sikit..hehe

[ Menjual Teh Hijau @Green Tea Ahmad Tea]

Labels

ahnaf (38) aiskrim (11) apam (7) Ayah (3) Ayam (40) bekal (14) birthday (34) biskut (19) buahan (47) Bubur (13) Coklat (27) cup cake (20) Cuti2 (11) daging (23) Entah (22) Follower (5) GA (18) Info Rumahtangga (5) kek (96) Kenangan (25) kuih (52) lain (61) lepat (1) Majlis (10) makan2 (46) Makanan Laut (44) mee (23) minuman (13) Muffin/Cup Cake (44) murtabak (6) nasi (43) Nazirah (65) NGM8 (5) piza (4) Potluck (4) puding (28) rojak (3) Roti (38) Sayuran (78) sup (36) Telur (11) Tempahan (9)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Berapa usia Nazirah?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Kasih Sayang Kita Telah Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Berapa usia Ahnaf sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers