Images

GA Pengunjung Ke 50,000

Assalamualaikum dan selamat petang

Umi tak pernah buat GA dan buat julung kalinya umi nak buat GA untuk mengunjung blog Umi's Cup Cake yang picisan je ni...Sepatutnya umi nak buat GA masa ulang tahun blog tapi kerana kesibukan... terbiar je, untuk tebus balik...umi nak buat GA untuk pengunjung yang dapat print screen kunjungan yang ke 50,000 dan hantarkan maklumat kepada umi...

Jika tiada yang dapat print screen....mana2 pengunjung yang hampir akan umi pilih...umi harap ada yang dapat join GA pertama dari umi ni ya...semoga GA ni menambahkan ukhwah sesama kita....

Harap dapat pengunjung yang bertuah tersebut.... SIAPA TU?

Hadiahnya dalam perancangan, insyaAllah...berbaloi

6 comments:

Jaa said...

aduh, baru yg ke 49949...hehe

x pe jaa cuba lagi...

Jaa said...

salam umi, thanks yer.. sori ler, tak dapat nk jengah kat sini lagi lepas tu sebab ja xde tenet kt umah... sekali datang tgk dh 50338..hehehe... takpe la.. rezeki jaa la kot... ni alamat jaa.. (hantar ke ofis je la ek)

JAMILAH HAMZAH
INSTITUT PENGAJIAN SAINS SOSIAL
PUTRA INFOPORT
UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
43400 UPM SERDANG
SELANGOR

sekali lagi, thanks yer umi...

Salam ukhwah jaa,
memang rezeki jaa..insyaAllah nanti umi hantar hadiahnya..tunggu...

As'kum Ummi cayangg.. waduhh baru berkesempatan nak jengah sini.. terima kasih kerana sudi mencuba resipi akak yaa.. siap ada buah strawberry tu yang best tu.... ada lagi tak?? nak cikit hehehhe

Waalaikumsalam kak sha,
sama2 kak sha...kak sha kan idola umi..dah abis la kak sha..sebab umi buat pop cake plak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Berapa usia Nazirah?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Kasih Sayang Kita Telah Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Berapa usia Ahnaf sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers