Images

Secret Recipe & Jalan2

Memandangkan bulan april ni secret recipe mengadakan promosi lunch, tea time dan dinner special, umi dan adik umi bercadang untuk makan2 di Secret Recipe di Mid-Valley Megamall... kami sanpai dalam pukul 3.30 petang, antara waktu luch dan tea-time..jadi untuk lunch, umi try secret recipe fried rice with satay, suami umi order - black pepper chicken rice, satu set kid's meal fish & chip untuk nazirah...adik umi order macaroni cheese dan husband dia order stew kambing dan roti (sebenarnya umi tak ingat nama menu)...

untuk cake pulak, umi order kek yang amat umi idamkan iaitu Chocolate Indulgence...sedapnya...tak terkata..nikmat terasa bila dah masuk ke dalam tekak...kalau tak fikir kolestrol yang ada..boleh telan sampai sebijik kek tu..sedap sangat2...Cheese Cake buat adik umi dan Brownies Walnut buat hubby dia...
Chocolate Indulgence (gambar kiri :umi ambil, kanan -ihsan dr web secret recipe)
Cheese Cake buat adik umi dan Brownies Walnut buat hubby dia...

Antara gambar yang sempat diambil, selebihnya..tiada(lapar sangat, tak dan nak amik)
Lepas kenyang, umi dan famili pun kena la bakar lelemak yang ada dengan berjalan2 di Jusco..seperti biasa, kami aim tempat mainan bebudak...sambil cuci mata..
antara gambar ahnaf dengan uncle Jol dia (sampai tak nak balik)

Nazirah, punya la susah nak ambil gambar..terlalu excited dengan mainan

1 comments:

siti raudha said...

da follow,plz follow me back..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Berapa usia Nazirah?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Kasih Sayang Kita Telah Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Berapa usia Ahnaf sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers