Images

Hadiah dari Blog Kisah Aku dan Kuih

Kali pertama hidup umi menang hadiah dari pertandingan di blog..blog yang umi maksudkan ialah Blog Kisah Aku dan Kuih....seorang tokey kuih yang baik hati dan suka berkongsi ilmu serta pengalaman dalam menjual kuih..suka, duka, pahit dan manis...semuanya ada...bukan senang, nak senang kan? semangat yang kak zalina selalu beri pada umi menbuatkan umi bersemangat menjual cup cake dan kuih muih walaupun tak sehebat kak zalina...satu permulaan yang umi tak dapat lupakan pada bulan pertama hasil jualan hantar ke tempat2 orang ialah RM 50.00...alhamdulillah rezeki...ada juga kak zalina guide umi di facebook...Terima Kasih banyak2 kak zalina atas hadiah dan hadiah nasihat serta pandangan yang tidak semua orang boleh kongsikan..semoga persahabatan ini berkekalan..InsyaAllah...apa2 pun hadiah tu comel sangat..macam akak jugak...maintain comel..

p/s : nnt buat la pertandingan lagi, boleh umi masuk lagi..hehe


new looks of the blog

9 comments:

mcm ni lah said...

sorong papan tarik papan
buah keranji di dalam perahu
suruh makan saya makan
suruh memasak saye tak tawu,.
kkekekekekkee i follow you dan tinggal jejak utk dijejaki :)

MommyAgharr said...

waah Umi, bestnye jd mcm umi ni., dah laa keje, pstu pndai buat kek sume..update blog lg.. cmne laa Umi bagi masa ek..dpt hadiah plak..seronok kan..

ZalinZalina said...

fuhhhhhhhhhh...lega kak ina awak dah dapat whisk tu..thanks ye sudi join peraduan tu :)

Mommy, umi pun hidup still kelam kabut jugak tapi perasaan nak cuba tu membuak...cuba2 la curi masa yang ada

terima kasih kak zalina...

Zubaidah said...

wah tahniah...tahniah....pasni leh r bukak kedai bakery lak....

Anonymous said...

google pagerank seo report backlink service backlink service

Anonymous said...

Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally - taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

Anonymous said...

You're so awesome! I don't suppose I've read a single thing like this before. So great to find another person with some original thoughts on this subject matter. Really.. thank you for starting this up. This web site is something that is needed on the internet, someone with some originality!

[url=http://truebluepokies4u.com]online pokies real money[/url]

Labels

ahnaf (38) aiskrim (11) apam (7) Ayah (3) Ayam (40) bekal (14) birthday (34) biskut (19) buahan (47) Bubur (13) Coklat (27) cup cake (20) Cuti2 (11) daging (22) Entah (22) Follower (5) GA (18) Info Rumahtangga (5) kek (96) Kenangan (25) kuih (51) lain (59) lepat (1) Majlis (10) makan2 (46) Makanan Laut (43) mee (22) minuman (12) Muffin/Cup Cake (44) murtabak (6) nasi (43) Nazirah (65) NGM8 (5) piza (4) Potluck (4) puding (28) rojak (3) Roti (38) Sayuran (75) sup (34) Telur (9) Tempahan (9)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Berapa usia Nazirah?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Kasih Sayang Kita Telah Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Berapa usia Ahnaf sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers