Friday, September 7, 2012

Emmmm...Sedapnya...

Assalamualaikum dan selamat tengahari

Hari ni ofis umi buat potluck (betul ke ejaan ni?) untuk pelajar praktikal yang akan tamat belajar...tempoh praktikal hanya 2 bulan sahaja... umi hanya bawa makaroni kari bakar...
 Antara menu yang ada ada ialah nasi lemak sotong, nasi lemak rendang daging, nasi lemak ayam disamping....
 Puding Roti
 Kek Coklat Lembab
 Biskut Raya
 Kek Batik dan Strawberry Cheese Tart
 Puding Buih
 dan tidak ketinggalan, keropok keping...
 Ni pun ada, best tau...
 Nanti umi kongsikan resepi yang entah apa2 utuk makaroni kari berkeju bakar ni

 Sebahagian opis mate umi..hehe

6 comments:

Engineers Love Cooking said...

Salam, biasalah student suka buat practical kat Bangunan B. Yang kenal hanya Fandy dan Rohaida saja dalam photo last to. Banyak dishes yang ada tu.

Engineers Love Cooking said...

Salam, memang ramai student suka practical kat Bangunan B. Kat last photo yang kenal Fandy dan Rohaida saja.

Cik Puan Izan✿ said...

nak resepi makaroni tu nmpk sgt yummy... kita wat tak melekat mcm tu. bila potong dia berderai...

zila norazila said...

salam syg ummi,
banyaknya makanan ..semuanya sedap2..xpclly macaroni tue..nk mintak sikittt..:)

Engineers Love Cooking said...

Salam, biasnya dari dahulu student practical akan posted kat Bangunan B. Yang kenal photo last tu Fandy dan Rohaida saja. Jamuan pun selalu buat kat situ.

Engineers Love Cooking said...

Salam, biasanya selalu student practical akan ditempatkan di Bangunan B. Photo yang last tu cuma Fandy dan Rohaida yang saya kenal. Jamuan pun selalu Bangunan B buat dari dulu lagi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kasih Sayang Kita Telah Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Berapa usia Nazirah?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Berapa usia Ahnaf sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers