Friday, February 3, 2012

Gambar Kenangan Ayahanda 1

Assalamualaikum dan selamat pagi

Umi nak mohon ampun dan maaf sebab kurang mood untuk update blog...tunggu semangat datang...apa pun, meh layan gambar2 kenangan dengan allahyarham ayah umi, Hj Alias bin Jamal sebagai memori bila anak2 umi, nazirah dan ahnaf besar nanti...


Ayah dan ibu di ICT Shah Alam




Makan2 di Restoran Arab di Ampang



Bersama satu2nya anak lelaki di UK


Bergambar di KLCC


Masa sambut Hari Bapa 2011

8 comments:

ady said...

as-salam Siti
mmg susah kita nk lupakan org yg kita syg Siti..mmg sedih ..Ady harap Siti dapat dilalui dengan redha...

umi's cup cake said...

waalaikumsalam abang ady,
betul tu bang..lebih2 lagi bila ayah dan anak2 serta cucu memang rapat..banyak sgt perkara yang ingatkan kami pasal ayah..terlalu banyak..dan tengah belaja hidup tanpa ayah di sisi

Wiyah said...

salam along..takziah dari kami ( ayie & wiyah) ..semoga along tabah mengharunginya,, Allah lebih menyayanginya,Semoga rohnya ditempat dalam kalangan orang2 yang dikasihi amin

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam takziah dari daya Umi..banyak2lah berdoa untuknya..semoga ditempatkan bersama orang-orang yang soleh.

umi's cup cake said...

Terima Kasih wiyah..along sekeluarga sedang 'belajar' menerima

umi's cup cake said...

Terima kasih kak daya, memang itu doa umi sekelurga...

ibuDania said...

salam along....Takziah dr sy sekeluarga...maaf sbb agak lmbat respon...apepun, harap along tabah, sentiasa bykkan doa utk arwah...semoga rohnya dicucuri rahmat...amiin...

umi's cup cake said...

Tak pe Awa, terima kasih banyak2..

Berapa usia Nazirah?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Berapa usia Ahnaf sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Berapa usia iris sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Kasih Sayang Kita Telah Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Blog Archive