Tuesday, July 2, 2013

Happy Birthday My Boys - Kanda & Ahnaf

Asslamualaikum dan selamat petang
Apa khabar semua sahabat umi..hari ini masih lagi bercerita pasal hari lahir..tapi kali ini untuk dua hero keluarga kecil umi... Ahnaf (1hb Julai) dan suami umi pada 29 Jun... kami buat sedikit high tea bersama-sama jiran tetangga umi...sekadar meraikan...dan yang penting untuk mesra bersama jiran..
sambutan ini tak dirancang sebab suami umi telefon dalam pukul 11 lebih semalam dan nak buat dalam pukul 6 petang...Umi cuma buat kek birthday, kek tiramisu dan puding roti bersama sos kastard... jiran umi bawa pelbagai makanan... antaranya cucur jagung, rempeyek, biskut, sumi dan lain2 lagi...dan yang paling istimewa, Teh O yang direneh secara perlahan2 untuk mendapatkan aromanya...
Meriahkan...di pondok ini juga la nazirah dan anak kak su, Nafiz menyambut ulangtahun sebab berkongsi tarikh lahir pada 27hb Jun yang lepas... esok akan umi kongsikan gambar2nya ya... Alhamdulillah.. kuasa Allah dah la rumah sebelah meyebelah, tarikh lahir anak pun sama... perancangan Allah memang terbaik... untuk dua jejaka umi, Selamat Hari Lahir dan semoga Allah merahmati dan memberkati keluarga kita selalu... umi sayang semua...
 Best dengan angin sepoi2 bahasa
 Dua jejaka terengganu mari...
 semangat kejiranan yang utuh
 Senyuman manis...
Kenangan terindah

5 comments:

Bbwana adienia said...

salam..

wah, bestnya sambut bday..time ni la dapat kumpul ramai2 kan..

zila norazila said...

Meriahnye ummi..ummi tggl dmana? Mcm kenal area ne la..eppy bthday wat semua..lbh krg bthdy zila jgk ne..

umi's cup cake said...

Salam bbwana,
memang seronok sangat

umi's cup cake said...

Zila sayang,
umi duduk di taman seri gombak...kalau singgah sini bagi tau la ya

cheq da said...

Seronok bila dpt menikmati kek sentuhan air tangan isteri..semoga maju jaya bt umi

Berapa usia Nazirah?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Berapa usia Ahnaf sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Berapa usia iris sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Kasih Sayang Kita Telah Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Blog Archive