Senarai Kek Pilihan

Kek memang menjadi kegemaran Anak-anak umi; Umi's Cup Cake.

Pelbagai Jenis Sayuran

Buntu Kadang-kadang memikirkan tapi anak-anak umi mesti makan sayur.

Pelbagai Menu Nasi

Malaysia kaya dengan pelbagai menu nasi...meh tengok yang umi dah cuba

Pelbagai Menu Ayam

Anak-anak dengan ayam memang suka..dan terikut upin ipin...

Pelbagai Menu Roti

Umi paling suka dengan bau roti yang panas-panas...memang suka.

Sunday, June 28, 2009

Genap Setahun


Ha...ini adalah hadiah birthday dari mama long nazirah dan famili...seronok la nazirah nanti sebab dapat mandi kolam...memang kesukaan dia la....


Ni plak...aksi nazirah di MS Garden Kuantan...abi nazirah ada keje..so gambar2 ni umi ambil ..bosan duduk dalam hotel...apa lagi..umi dan nazirah pun pergi Mc donald kat megamall sebelah ms garden ni....yang nazirah pakai tudung tu, amik masa on the way ke kuantan...

Berapa usia Nazirah?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Kasih Sayang Kita Telah Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Berapa usia Ahnaf sekarang?

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers